Wonen met zorg - het Kwartier- InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

het Kwartier

Ervaar je de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel? Heb je moeite met de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden? Dit kan je leven belemmeren. InteraktContour is er voor mensen die hersenletsel hebben en moeilijkheden ervaren. Wij beschikken over diverse woonlocaties, waaronder het Kwartier in Almere.

Begeleid wonen met 24-uurs zorg

Heb je moeite met communiceren? Of misschien met het aan- en uitkleden? De gevolgen van hersenletsel belemmeren je in het dagelijks leven? Dan biedt begeleid wonen met zorg een uitkomst. Locatie het Kwartier in Almere beschikt over zelfstandige appartementen, waarbij je professionele zorg tot je beschikking hebt. Zo heb je privacy, maar kan je altijd hulp ontvangen en aan je sociale contacten werken met overige bewoners.

Het Kwartier is een woonlocatie in de nieuwe wijk Almere Poort. De locatie is gevestigd in hetzelfde gebouw als Dagbesteding Almere, locatie de Plint (begane grond) en Begeleiding Thuis team Almere. Woonlocatie het Kwartier heeft appartementen op de 3e en 4e verdieping. In de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte kun je samen met andere bewoners eten en koffie en thee drinken.
 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.