Wonen met zorg - het Octet- InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Het Octet

De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel kunnen je leven veranderen. Niet iedereen kan het zien, maar jij ervaart dagelijks de consequenties. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht aan hersenletsel gegeven. Dit begint bij InteraktContour, waar je kan wonen met zorg in Almere wanneer je niet volledig zelfstandig kan leven. Woonlocatie het Octet bestaat uit appartementen met 24-uurs zorg van professionals.

Begeleid wonen met je eigen appartement

Wanneer je niet volledig zelfstandig kan wonen, biedt begeleid wonen in Almere een uitkomst. Hier woon je zelfstandig in een appartement van InteraktContour. Zelfstandig, maar met 24-uurs zorg tot je beschikking.

Het Octet ligt in de Muziekwijk in Almere-Stad. Het is een rustige en ruime wijk waar veelal wat oudere mensen wonen. Op vrij korte (loop)afstand van het Octet vind je het gezondheidscentrum en een klein winkelcentrum met een supermarkt. Achter het Octet ligt een dierenwei.

De woonlocatie is gehuisvest in een zeshoekig, licht gebouw. Er zijn 10 appartementen, waaronder 4 rolstoeltoegankelijke appartementen op de begane grond. Ieder bewoner heeft een eigen appartement, met een eigen voordeur, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, berging en hal.  De eerste verdieping is bereikbaar met een lift. Op de begane grond vind je een gezamenlijke woon- en eetkamer.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.