Wonen met zorg - Kalkuur - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Kalkuur

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Kalkuur in Nunspeet leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel

Woonlocatie Kalkuur is bestemd voor mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte. 

De ligging

Woonlocatie Kalkuur ligt aan de rand van het centrum van Nunspeet. Dichtbij winkels en voorzieningen én nabij de Veluwse bossen. De woonlocatie bestaat sinds 1975 en is dan ook behoorlijk ingeburgerd in het dorp. In 2006 is de nieuwe locatie aan de Veldweg in gebruik genomen.

18 ruime appartementen

De locatie bestaat uit drie woonlagen met elk 6 ruime appartementen. Indeling van elk appartement: woon-/slaapkamer met keukenblok, badkamer, washok (met wasmachine en droger) en open bergruimte (voor bijvoorbeeld bureau, kledingkast of rolstoel). Alle hulpmiddelen die je nodig hebt, zijn beschikbaar.

Je kunt ook terecht in de gezamenlijke huiskamers. Voor het ontbijt, de lunch, een warme maaltijd, een kop koffie en voor gezellig samenzijn met andere bewoners en medewerkers. Er is ook een gezamenlijk terras.

Logeren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Woonlocatie de Stuwwal biedt ook logeermogelijkheden. Om tijdelijk je naaste te ontlasten, of bijvoorbeeld bij een vakantie of ziekenhuisopname. Wil je meer weten over onze logeermogelijkheden? Klik dan hier, of neem contact op met zorgbemiddeling via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of via 0341 255 776.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.