Wonen met zorg - Nieuw Bloemensteijn - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Woonlocatie Bloemensteijn

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH) met daarbij een psychische aandoening? Dat is dubbel zo lastig. Het wonen gaan niet vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. En de kans bestaat dat je ook psychische hulp nodig hebt. Bij woonlocatie Nieuw Bloemensteijn in Hattem leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Dubbele diagnose: hersenletsel (NAH) én psychische aandoening

Nieuw Bloemensteijn is er speciaal voor mensen met een dubbele diagnose: hersenletsel én een psychische aandoening (NAH⁺-cliënten). Je woont en leeft hier in een prikkelarme, beschermde omgeving; voor korte of langere tijd. Een gespecialiseerd zorgteam staat 24 uur per dag voor je klaar, met ondersteuning, zorg en begeleiding. Voor de behandelingen werken wij nauw samen met bijvoorbeeld GGZ en verslavingszorg. Alles gebeurt op Nieuw Bloemensteijn, ook de dagactiviteiten.

20 vernieuwde appartementen in rustige wijk

Woonlocatie Nieuw Bloemensteijn in Hattem bestaat uit twintig volledig vernieuwde appartementen. Het ligt in een ruim opgezette, rustige woonwijk. De omgeving is groen en bosrijk, het centrum ligt op fietsafstand. De twintig appartementen zijn verdeeld over drie gangen: twee gangen met zes appartementen en een gang met 8 appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur met daarachter een zitkamer, slaapkamer, badkamer en terras. Elke gang heeft een eigen gemeenschappelijke zitkamer en keuken. Er is een mogelijkheid voor logeeropvang

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.