Wonen met zorg - Nijkerk - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Woonlocatie Nijkerk

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Nijkerk leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. Ook huishoudelijke hulp en thuiszorg zijn mogelijk. Huishoudelijke hulp organiseren wij zelf, voor thuiszorg werken we samen met Beweging 3.0.

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Nijkerk is bestemd voor mensen met hersenletsel.

Heerlijk rustige omgeving

Woonlocatie Nijkerk is een vrij nieuwe, kleinschalige woonlocatie. Het ligt in een heerlijk rustige omgeving aan de rand van Nijkerk. Vlakbij de natuur en op circa een kilometer afstand van het centrum van Nijkerk.

Acht appartementen

Woonlocatie Nijkerk is gevestigd in het appartementencomplex Zilverstaete. Dat staat naast woonzorgcentrum De Pol. Hier wonen verspreid in het complex 14 cliënten van InteraktContour. De appartementen zijn ruim en modern ingericht, met een woonkamer met keukenblok, badkamer, twee slaapkamers, een berging en een tuin of balkon.
 
De appartementen zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van de nieuwste technische voorzieningen, zoals zonwering met afstandsbediening en één schakelaar voor alle ver­lichting. In het pand is een lift. Alle hulpmiddelen die je nodig hebt, zijn beschikbaar. Je kunt bij ons heel zelfstandig wonen, maar als je dat leuk vindt kun je ook samen met andere bewoners koffiedrinken of gezamenlijk eten. Een aantal keren per week hebben we zo'n gezamenlijk koffiemoment.

Je kunt een appartement huren via de woningstichting of - indien beschikbaar - via InteraktContour. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.