Wonen, Zorg en Behandeling - Interzorg - Anholt

Voor wie te maken krijgt met niet-aangeboren hersenletsel, biedt Interzorg specialistische vormen van zorg, begeleiding en training. Om op basis van mogelijkheden de juiste balans te vinden in het leven.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Deze vraag stellen wij regelmatig. Of eigenlijk: dagelijks. Want het gaat om u.
Wij ondersteunen u daarom graag, zodat u uw eigen leven zolang mogelijk voort kan zetten zoals u dat graag wilt. Want het hebben van niet-aangeboren hersenletsel is ingrijpend en heeft impact op uw leven en uw zelfstandigheid. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren, van zorg tot behandeling en van service tot begeleiding. Dat doen we graag, met u en uw omgeving. En daarin is ontzettend veel mogelijk.

Samen & dicht bij uzelf

Als u in uw leven met niet-aangeboren hersenletsel een nieuwe balans wilt vinden, maakt u daarin uw eigen keuzes: waar wil ik wonen, welke zorg heb ik nodig en wie ondersteunt mij daarbij?
U te ondersteunen bij uw zorgvraag, daarin zijn onze medewerkers deskundig. U en de mensen in uw omgeving zijn op uw beurt deskundig waar het gaat om de zorg die u wenst. Samen bespreken we dan ook uw situatie, wensen en mogelijkheden. Zodat u dicht bij uzelf kunt blijven. Daarbij staan vooral de mogelijkheden (van u en onze ondersteuning) op de voorgrond.

Continu zorg in een veilige woonomgeving

Wanneer thuis wonen voor u niet (meer) de beste optie is, heeft Interzorg voor u verschillende goede mogelijkheden om te wonen in gezamenlijkheid. Zoals in Nieuw Graswijk in Assen: dit moderne appartementencomplex is ontworpen en ingericht voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel en jongere mensen met dementie. Voor oudere mensen met niet-aangeboren hersenletsel zijn ook Anholt in Assen en De Hullen (Esmarke) in Roden geschikt.
Waar u ook woont, wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen appartement. Want u woont niet bij ons, wij werken bij u.

Anholt

Midden in Assen, op een steenworp afstand van het centrum en het station, vindt u zorg- en expertisecentrum Anholt. Hier bieden wij u verschillende vormen van zorg en behandeling. Een diversiteit aan professionals werkt nauw met elkaar samen om u de best mogelijke zorg te bieden.

In Anholt kunt u terecht:

  • wanneer u vanwege een fysieke aandoening (langdurige) zorg nodig heeft;
  • voor revalidatie (ook bij geheugenproblemen) en reactivering na bijvoorbeeld een operatie;
  • voor palliatieve en terminale zorg;
  • als u tijdelijk niet thuis kunt wonen (ELV, eerstelijnsverblijf). 

Op al deze gebieden staan gespecialiseerde teams en medewerkers tot uw dienst. Of het nu gaat om een kort, langdurig of permanent verblijf. Dat u zich in goede handen weet en zich thuis voelt, daar gaat het ons om.

Contact

0800 22 33 404 of klantencentrum@interzorg.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.