Wonen met zorg - de Dichter- InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Dichter in Almere woon je zelfstandig waarbij je de zorg en ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Begeleid wonen met je eigen appartement - Woonlocatie de Dichter

Wanneer je niet volledig zelfstandig kan wonen, biedt begeleid wonen in Almere een uitkomst. Hier woon je zelfstandig in een appartement van InteraktContour. Zelfstandig, maar met 24-uurs zorg tot je beschikking.

Woonlocatie de Dichter ligt in de Literatuurwijk. InteraktContour huurt hier 10 appartementen van de woningcorporatie de Alliantie. Elk appartement heeft een eigen voordeur en hal, een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een balkon en een bergruimte.

Werken aan doelen met een plan op maat

Iedereen ervaart de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel anders. Ook de intensiteit ervan varieert. Daarom bekijk je samen met een professional van InteraktContour hoe jij het beste kunt wonen. Is dit begeleid wonen in Almere de Dichter? Of wellicht in combinatie met dagbesteding? Kortom: we bieden de ondersteuning die bij jou past. Een plan op maat. Zodat jij verder kan en grip krijgt op het leven.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.