Lotgenotencontact - Café Brein Valkenswaard

Café Brein Valkenswaard

Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun partners. Ook andere belangstellenden, familieleden, vrienden en hulpverleners, zijn welkom.  Er vinden bijeenkomsten plaats waar in een gezellige en ontspannen sfeer een onderwerp centraal staat.

NAH treft iedereen, zowel jong als oud. Iedereen is welkom. Café Brein sluit zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de bezoeker, heeft aandacht voor de verschillende levensfases en eventuele vragen die hieruit voort kunnen komen. Denk hierbij aan thema’s als mogelijkheden na revalidatie, arbeidsmogelijkheden, gezinsondersteuning etc.

Café Brein heeft enerzijds een informatief karakter. Daarnaast biedt het je vrijblijvend de mogelijkheid in contact te komen met lotgenoten. Ben je geïnteresseerd, breng dan eens een bezoek aan Café Brein. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgeven is niet nodig.

Belangstellenden die aankondigingen of samenvattingen van de bijeenkomsten willen ontvangen kunnen zich aanmelden voor de e-mail verzendlijst van Café Brein via 
info@mantelzorgverlicht.nl

Kijk voor actuele data op: www.nahzobrabant.nl of https://www.facebook.com/nahzobrabant.nl

Voor vragen over Café Brein Valkenswaard
E-mail info@mantelzorgverlicht.nl
Telefoonnummer 088-0031288 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur)

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.